100+ montažni kućni planovi

U ovom članku smo sastavili planove od 100+ spratova za one koji žele da ispitaju planove pre izgradnje montažne kuće.

Montažne kuće danas postaju popularnije nego ikad. Prilika da se prilagodite u skladu sa načinom života, brzom gradnji i niskim troškovima su najzastupljivije karakteristike. 

Montažne kuće i čeličane nude efikasna rešenja za one koji žele brzo i ekonomski da izgrade kvalitetne kuće. Svoju montažnu kuću možete modifikovati u skladu sa vašim potrebama. Ako želite, kuću možete sagraditi klasičnom kuhinjom od 2 + 1, ili sa kuhinjom od 3 + 1 i na mnoge druge načine. Iako montažne kućne kompanije koriste gotove modele, one takođe nude personalizovana rešenja za korisnike. Pored toga, možete primeniti sopstvene planove spratova na svoju kompaniju. U ovom sadržaju, kategorisali smo više od 100 montažnih kućnih planova i sastavili ih za vas. Dobro štivo.

1+1 Montažni kućni planovi

1+1 montažne kuće se uglavnom grade kao 40-60m2. Poželjni su jedan toalet, kupatilo i američka kuhinja, koji nude veoma adekvatan i kvalitetan život.

2+1 Montažni kućni planovi

2+1 montažne kuće se uglavnom grade preko 60m2. Veliki životni prostor možete kreirati izborom jednog toaleta, kupatila i američke kuhinje, a oni se mogu lako proizvesti uz klasičnu kuhinju i veliku verandu.

3+1 Montažni kućni planovi

3+1 kuće se mogu izgraditi kao jednospratne ili dupleks. Sa svojim životnim prostorom od preko 90m2, obećava zaista udoban život porodicama. Montažne kuće Duplex 3+1 mogu se proizvoditi sa sopstvenim kupatilima i balkonima.

Nije pronađena nijedna stavka.

Duplex Montažna kuća i vilin planovi

Izgradnja montažnih kuća je ekonomičnija od tradicionalnih kuća i njihovo vreme izgradnje je kraće. Dok ljudi traže pristupačnije i održivije opcije, dupleks montažne kuće postaju malo istaknutije. U montažnim kućama postoji 3 + 1 kuće projektovane u skladu sa Vašim potrebama i očekivanjima. Dupleks montažne kuće kao što možete videti u nastavku; Može se proizvesti za 82 m 2, 88 m 2, 98 m 2, 100 m 2, 108 m 2, 110 m 2, 114 m 2, 123 m 2 i još mnogo toga.

Nije pronađena nijedna stavka.

Šta je montažni kućni plan?

Planovi spratova su srce montažnih kućnih dizajna. Plan poda je dijagram koji objašnjava prostorije montažne kuće iz ptičjeg pogleda, površinske metrike, tehničke karakteristike i odnos svih ovih međusobno. Pored tehničkih specifikacija, može da sadrži i nameštaj, kuhinjske aparate itd.

Montažni kućni planovi se mogu kreirati u skladu sa vašim potrebama. Pored toga što će biti alat koji ćete često koristiti prilikom oblikovanja kako da postavite svoj nameštaj i stvari, to će takođe biti veoma koristan vodič za vaše zanatlije koji će pripremiti vaše električne i vodoinstalaterske instalacije.

Šta pokrivaju montažni kućni planovi?

Kao što vidite u 100+ planova koje smo vam sastavili u odeljku iznad; Planovi spratova prikazuju sobe, zidove, vrata, prozore i različite tehničke podatke. Pogledajmo izbliza delove koje plan sprata pokazuje.

Raspored i raspored soba

Planovi spratova će obuhvatiti sve detalje o sobama tako da majstori koji će izgraditi vašu montažnu kuću jasno razumeju sobe i kako su sobe međusobno povezane. Pored ovih, tačke povezivanja stepenica i podova, ako ih ima, definitivno bi trebalo da budu u planovima spratova. Ovi detalji će vas voditi prilikom projektovanja vašeg doma.

Vrata i prozori

U montaži kućnih planova biće pokazan ulaz u kuću, salu posle ulaza i njihove lokacije. Takođe će uključivati merenje visine i širine vrata i prozora. Pomoću ovih informacija možete početi da dizajnirate enterijer svog doma.

Stavke

Dok plan sprata vaše montažne kuće priprema firma sa kojom ste se dogovorili, možda ćete želeti da stavite svoje stvari u plan spratova. Tvoja kompanija жe ti pomoжi sa ovim. U montažnom kućnom planu možete da uključite kuhinjske aparate kao što su sofe, TV jedinice, tepisi, stolovi za kafu, elementi kupatila i frižideri, a dizajn vašeg doma možete započeti na samom početku.

Šta bi trebalo uzeti u obzir za dobar montažni kućni plan?

Morate biti veoma oprezni prilikom dizajniranja plana poda vaše montažne kuće. Iako je moguće ažurirati planove spratova nakon završetka instalacije vašeg doma, ovaj proces može biti prilično skup. 

Kada dizajnirate raspored soba, nemojte odstupati od standardnih šema. Vaša kuhinja treba da bude blizu dnevne sobe, čak i licem u lice ako je to moguće, kupatila i toaleti ne bi trebalo da se otvaraju direktno za zajedničke prostorije. Obratite pažnju na takve detalje. 

Ne stiskajte previše soba u svoj dom. Iako vam se previše soba može činiti logičnim, male prostorije će smanjiti vaš kvalitet života. Potrudite se da hodnici budu široki, široki hodnici pružiće vašem domu modernu i prostranu atmosferu i učiniti da se vaši gosti osećaju dobro.

Ako imate malu decu, preduzmite mere predostrožnosti zbog njihove bezbednosti. Završite proces razmišljanjem o vašoj deci, naročito prilikom projektovanja ograda stepenica.

Kako osmisliti montažni kućni plan?

Pre nego što počnete da pripremate plan svog doma, pažljivo obiđite svoju zemlju. Razgovarajte sa svojom kompanijom o tome koliko m2 montažnih kuća možete izgraditi u skladu sa površinom vaše zemlje i koliko vam je prostora potrebno. Odlučite se za neto prostor vašeg doma. Rasporedite svoje potrebe i odgovorite na sledeća tri pitanja.

  • Koliko soba vam je potrebno?
  • Koje su svrhe soba?
  • Koja soba bi trebalo da bude koliko velika?

Kada dobijete odgovore na ova pitanja, možete da se vratite na posao.

Pogledajte naš vodič za prefab kuću

Kakav je životni vek montažnih kuća? Koliko godina moћe da se koristi?

Montažne banke kredita i kamatne stope

Šta je Valve u Prefabrikaciji? Uzdizanje, zavesa i visina

Šta je Soil Survey? Zemaljno istraživanje u montaži